ITT TÁMOGATHATJA KISHANTOS MEGMARADÁSÁT


A támogatást lentebb kezdeményezheti online fizetéssel vagy átutalással az alábbi számlaszámra.
A LEGKISEBB ÖSSZEG IS SZÁMÍT!

Bankszámlaszám: 10201006 - 50045927 - 00000000
Bank neve: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.
Bank címe: 2400 Dunaújváros, Vasmű út 39.
Kedvezményezett: Kishantosi Vidékfejlesztési Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
(Rövid név: Kishantosi Nonprofit Kft.)

ONLINE FIZETÉS esetén az alábbi adatok sikeres megadását követően (minden mező kitöltése kötelező) átirányítjuk Önt a K&H Bank fizető felületére.

Befizető neve:
E-mail cím:
Támogatás összege:
Devizanem:
A támogatással kapcsolatban az alábbi információkról tájékoztatjuk:

1. A támogatott intézmény neve: Kishantosi Nonprofit Kft.
2. Cím: 2434 Hantos, Kishantos
3. Adószám: 18487648-2-07
4. Cégjegyzékszám: 07-09-015886
5. Telefonszám: 25/506-020
6. E-mail cím: kishantos@enternet.hu
7. Online fizetési szolgáltatás megnevezése: támogatás
8. A befizetésre használható devizanem: magyar Forint

9. A támogatásra vonatkozó korlátozások nincsenek, bárki támogathatja a központunkat. A befizetés a fentebb kért adatok bevitelével indul, majd a K&H Bank oldalára történő átirányítással és ott a kártyaadatok megadásával megvalósul a tranzakció. A fizetést követően a banki oldal visszairányítja a felhasználót honlapunkra, ahol a tranzakció részletei megtekinthetők. Ezen adatok a felhasználó által megadott e-mail címre is megküldésre kerülnek.

10. A bankkártyás fizetés révén a felhasználó kényelmesen és biztonságosan támogathatja a központot. A megfelelő adatok megadása után a felhasználót a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját kell megadni. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

12. Mivel központunk támogatásáról van szó, így a már befizetett összeg visszafizetésére nincs mód.

13. Az Ön személyes adatainak védelme a Kishantosi Nonprofit Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. Munkatársaink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.


       


© 2015 Kishantosi Vidékfejlesztési Központ és Népfőiskola